This page has moved to a new address.

HELP!!!

Couponing & Reviewing in Texas: HELP!!!

Saturday, July 9, 2011

HELP!!!

Could or would someone please look at my "Grab My Button" code...the image code does not work when someone tries to link it....I don't know what I'm doing wrong...I'm not real knowledgable about how to do these buttons and I'm in need of HELP...thank you in advance.

5 Comments:

At July 9, 2011 at 5:00 PM , OpenID carrieactually.com said...

ahh, i see you've had a problem that has left my mind boggled for weeks before. you've got "smart quotes" in there which aren't recognized in html. type all the quotes over again in a plain text note in text edit or notepad and then copy and paste it.

 
At July 9, 2011 at 6:58 PM , Blogger Marguerite said...

Hi! I'm over from the Say Hi Sunday hop. Love your blog and am a new follower! Would love it if you would stop by and follow me back! Hope you get your button fixed,so I can put it on my blog.

http://cajundelights.blogspot.com/

 
At July 9, 2011 at 9:19 PM , Blogger Heidi said...

Now following your wonderful blog from Let's Get Social Sunday. Would love it if you stop by and say hello!

 
At July 10, 2011 at 8:48 AM , Blogger Boobies said...

I see two sets of quote marks...after :<a href=

Hopefully if you omit those, it should help.

 
At July 20, 2011 at 10:24 AM , Blogger Nikki said...

I sent you a message on facebook with code correction :-)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home